Christian Audigier Jewelry

 
Christian Audigier Jewelry är en tatuerings inspirerad kollektion från populära modedesignern Christian Audigier.
 
need4accessories är stolta att presentera Christian Audigier nya serie av ringar, hängsmycken, Dogtag, armband, halsband och mycket mer.
 
Den franska designerns nya satsning på smycken har kulminerats med en vass och unik stil av smycken. I Christian Audigiers nya serie av smycken använder han sin välbekanta skalle och tatueringsdesign som gjorde honom berömd genom hans samarbete med andra populära märken som Ed Hardy. Christian Audigier blev känd som en mode jeans designer. Hans rykte växte inom modebranschen genom att smälta hans stil med kända märken som Diesel, Levi's, American Eagle Outfitters, Kookai och Lee.
 
Christian Audigier skulle så småningom bli känd för att vara den främsta kraften bakom framgången Von Dutch. Med hjälp av Christian Audigier exploderade Von Dutch till ett världsomfattande känt varumärke. Christian Audigier har lärt sig att marknadsföra sina kläder genom kändisar. Inget skulle driva efterfrågan så som fallet med Von Dutch Trucker keps. Kändisar så som Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake och Ashton Kutcher har hjälpt till att underblåsa försäljning för de färgglada kepsar som gjordes i begränsade partier.
Christian Audigier lämnade Von Dutch under 2004 för att starta Ed Hardy, en tatuerings inspirerad klädkollektion. Med Christian Audigier vid rodret blev Ed Hardy high-end klädlinjen snabbt en favorit hos kändisar och trendsättare. Nu efter flera framgångsrika satsningar som har gjort Christian Audigier till en modeikon, tar han sin unika design till smycken.
 
 

 

Christian Audigier Watches


need4accessories är stolta över att kunna erbjuda våra kunder förutom smycken från Christian Audigier även KLOCKOR!

Moderiktiga med unika mönster och starka färger. Christian Audigier super designern presenterar nu en fantastisk samling mästerverk, klockor som tillsammans med sina imponerande konstruktioner med djärva mönster, detaljer och lyxigt material gör dem är svår att motstå.
 
need4accessories lägger ständigt till nya Christian Audigier objekt när de släpps så titta in ofta för nya produkter.
 
När du handlar från oss är du garanterad orginalprodukter.
 
 

Produkter från Christian Audigier
Svenska English 

Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start