Good Charma

 

Good Charma är skapat av New York-baserade designern Pamela Fink. Med ett kräset öga för trender, en passion för balinesisk kultur och en kraftfull tro på generositet och att sprida positiva vibbar. Pamela har skapat en rad av trendiga, läckra smycken med avsikten att föra lycka till alla som bär dem.

Född och uppvuxen i den idylliska Berkshire Berg, kom Pamela tidigaste intryck från hennes mormors otroliga samling av smycken, som inspirerat hennes passion för "klä upp sig". Hon var lika påverkad av en vidskeplig far som samlat in amuletter från hela världen som han trodde skulle föra honom till lycka. Under Pamelas uppväxt finslipade hon sin kunskap om trender och styling på familjens välkända varuhus, Gatsbys, där hennes kollektion ursprungligen debuterade.

Under hela sitt vuxna liv, har Pamela rest mycket i Sydostasien och Indonesien upptäcka en viss kärlek till Bali och dess rika kultur. År 2003 under Pamelas fjärde resa till Bali, invaderade USA Irak och Pamela kände att hon med sina designs kunde ge något tillbaka och sprida kärlek, fred och generositet i en värld som var i krig. Genom att kombinera sin kärlek till balinesiska kulturen, hennes personliga samling av smycken, minnessaker och hennes medfödda känsla för stil så var Good Charma fött. Armband med dinglande berlocker, graverade medaljonger, bärarmar, hjärtan, asiatiska mynt, sjöstjärnor, duvor, och änglar, var ursprungligen utformade i set om sex med tanken att bäraren kan ge bort ett av armbanden för att sprida lyckan vidare.

Good Charma har uppmärksammats och burits av ett antal kända profiler så som Madonna, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Meg Ryan och Keri Russell.


Good Charma & KaliGood Charma & Beyonce

Produkter från Good Charma

Svenska English 

Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start